Ücretsiz Aids Testi Ücretsiz Aids Aşısı

14 Mayıs 2009 Perşembe

Top 10 Ways Seks olmadan Love To Make

Gençler cinsel olgunluk günlük çağrısı hissediyorum. Bazı hissediyorum seks onlar aşk olanlar ile yakın hissetmek için tek yoldur. Ancak, seks risk değil. Burada gençler için güvenli seks olduğunu. HIV ve gençlerin giderek artan bir sorun ancak bu şeyler yapılabilir bulunmaktadır. Burada yapmak için 10 yolu vardır aşk ve sevgi gösterisi seks olmadan.
1. Sarıl ... Sarıl elde ver
Çok sarılmak wth söylenebilir. Bu yakınlık ve samimiyet sağlar. Sarıl Paylaşım bir iki kişinin yapabileceği en sevgi dolu şey olabilir.

2. Paylaşın duyguları ... birbirlerine söylemek ne kadar önem veriyoruz.
Açıkçası sizin duygularınızı ile olmak çok seven jest olabilir. Bir seni seviyorum sadece ne kadar bakım bildirin.
3. Eller Beklet
Sarıl gibi ellerini tutarak bir başka bu bakım gösteren bir samimi bir jest. Bir elin Dokunma çok söyleyebiliriz.
4. Özel bir hediye birbirlerine verin.
Hediyelik vererek doğum günleri ve tatil için ayrılmış değildir. Hediye "sadece" bu nasıl hissettiğini çok söyleyebilirim vermek. Ve, fiyat ne önemli değildir hatırlıyorum. It's vererek bu hediye sizin duygularınızı özel bir ifade sağlar.
5. Aşk şarkıları özel bir CD yapın.
Sevgi dili ... bu kadar iyi bir şarkı söyledi. Bu özel olan aşk şarkıları bulun siz ve sizin ilişki. CD üzerinde koyun ve onlarla birlikte dinleyin. Sözler söylüyor müzik gibi seviyorum.
6. Birlikte Take a walk.
Yürüyüş ... ellerini tutun ve doğanın güzelliği zevk al. Yürüyüş, sakin sakin ve sizi elde etmek için birbirleriyle daha iyi bilmeniz gereken gizlilik sağlar.
7. "Your song" seçin.
Her ilişki, iki sizin için özel bir şarkıya ihtiyacı var. Bu özel şarkı, paylasir, bu dans bulun kendi olarak iddia ediyorlar.
8. Birbirlerine aşk mektubu yazın.
Eğer siz de benim gibi, bu sözcük daha yazılı kelime ile duygularını ifade etmek kolaydır. Özel bir aşk mektubu yazın. Ve yaratıcı olun geri tutmayın. Kelimelerini göster Sevgiliye ... o her zaman için beslemek olacaktır.
9. Küçük bir not bırakın, diğer bir bulacaksınız.
Ne sürpriz bir zaman en sevdiğiniz kitabı açın ve bir el değil yazılı o "Seni seviyorum diyor. Üç küçük kelime kağıt parçası ... kendi gün sağlamak için basit bir yolda yazılıyordu.
10. Flört birbirleriyle.
Bir gülümseme ... bir anda ... ya da sadece bir söylenti. Flört için bakım veya ilgilendiğiniz birini anlatmak için zararsız bir eğlence yoludur. Flört bir sanattır ... böylece devam edin ve tekne ustası olduğunu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder