Ücretsiz Aids Testi Ücretsiz Aids Aşısı

15 Mayıs 2009 Cuma

Aids Nedir?

AIDS (Başlat) Immuno Deficiency Syndrome alındı sözcüğü olarak ortaya çıkmıştır kısaltılır ve bağışıklık sistemi elde yetersizdir, çünkü sendromu Türkçe tercüme edilmiştir. 

AIDS in the United States, 1981 yılında keşfedildi. Hemen sonra keşif hızla yayıldı, erkek, çocuk, siyah, Latin, Asyalı, beyaz, zengin ve yoksul önce birçok kişinin ölümüyle sonuçlandı. Bugüne kadar 225.000 kişi AIDS ile yapılmış öldü. Bu sayı her 13 ila 15 ay iki katına çıktı. 

AIDS için tedavi yöntemi olarak bilinen henüz tanımlı değil. Bu ölümcül virüsleri bağışıklık ve AIDS kendi yayılmasını önlemek için uygulanabilecek tek yoldur. HIV, Human Immunodeficiency Virus, vücuttan virüsün bağışıklık sistemi, AIDS, vücudun bağışıklık sistemi üzerine, virüsün bu hastalığa neden olan ismi verilmiştir. Virüs, bir bağışıklık sistemi hastalıklara karşı direnç sağlar, insan vücudu, neutralized olduğunu. Hastalığın geliyor deigie Vücut bağışıklık sistemi, virüsler ve mikroplar tarafından çarpışma önce etkilenen etkisiz hale gelir kolaylıkla başedebildiği değildir. Bu basit bir enefeksiyonun hatta ölümcül olmak için sebep olabilir. AIDS hastalarının yarısı, ayrıca bağışıklık sistemi basit bir yaşam veda enfeksiyonları nedeniyle yenilgiye uğratıldı etkisiz hale gelir. 



İnsanlar zaman HIV, vücudun herhangi bir virüs ya da yok etmek için uzun bulaşmış, bu vücut için mümkün değildir. Ancak, virüs bir uyuşturucu etkileri önlemek amacıyla geliştirilmiştir. Ilk ve ençok AZT (zidovudine) ilaç adıdır. Bu ilaç kopyalamayı gelen virüs durur. AIDS virüsünün etkileri ve belirtileri ve başlangıç önlemek Azt yaşamlarının bir parçası olarak, eğer hasta AIDS'li bir biçimde sağlar. 

Bilim adamları AIDS ile mücadele etmektedirler diğer anlamı aramaya devam ediyor. Son yıllarda büyük ilerleme bu konuda ilerleme kaydedilmiştir. AIDS'e karşı aşı ve davaların geçerli deneysel aşamada karşı kendilerini korumak için. 1990 başından itibaren bu konuda yapılır. 

AIDS dokunma, öpüşme ve solunum yolu enfeksiyonları ile diğer kişiler bir hastalık değildir. Bu nedenle insanlara veya AIDS'li hastalarda yaklaşım değil toplum onları dışlamak ve gereksiz ve kötü bir davranıştır. Hasta AIDS'li AIDS dokunmadan veya yakalama olarak gelecek mümkün değildir. Buna ek olarak, AIDS evcil hayvanlar, tuvalet, göstermek amacıyla cam levha ve bulaşıcı özellikleri veya bir yüzme havuzu. Bu nedenle bu sorunu korkuyorsun ya da neden çok kötü olduğu aşırı husustur. Yol kavşağı AIDS'in, uyuşturucu kullanıcıları ve iğne paylaşımı cinsel ana çok düşük kirlenmesini, eğer kan aktarımı. Ne yazık ki, AIDS için hamile bir kadın daha aldı doğmamış çocuğun enfekte olma. 

Neden AIDS önce duydun değil mi? AIDS, 1981 yılında tanımlanan bir hastalık olmasıdır. Doktorların Timne izleme yeterince bu başladı bu bilinmeyen hastalığı olarak bilinen AIDS'in. ABD'de 1981 yılında AIDS'in 316 kişi tespit edildi AIDS hastalığı yakalanmış bulundu. Beş yıl sonra, 23000 durumlarda Ağustos 1986 olduğu bildirildi. 1990'lı yıllarda hastalığın bir artış ve hızla Kept, sadece 60.000 ABD AIDS hastaları başında bulundu. Bu hızlı büyüme, bilim adamları, doktorlar ve hükümet için bir alarm onları bu ciddi bir sorun var ilgilendi değildi. 

AIDS'in gerçek kök bilinmemektedir. Çünkü AIDS ilerleme bir hastalıktır. Afrika'da hastalığın en son AIDS'in kökeni hakkında görüş. Afrika, bir virüs çok insan benzer tarafından AIDS virüsü yaygındır yapılır Yeşil maymunlar. Organizmalar için doğal ortamda maymunlar ve virüsün Tahminleri, mutasyon ile, yaşam sürdürmek ve sonunda burdanda insanlar üzerinde duruyor. Bu mutasyonlar çok nadir ve görüşler arasındadır. 

Bir biyolojik silah olarak virüsün diğer görüntülemek isteği, ancak üretimi için uzun bir süre devam eden arama etkilerini sonuçlarını değil, ve laboratuvar enfeksiyon dış yılında çıkarları tarafından insanlar için bir arama motoru. Afrika yeşil maymunlar alanında birçok yemekler görüldü olabilir. Insanlarda maymunlar ve Virüs iyi veya vücudun kesme uydurmak ve Come hazırlar değil pişmiş değildir. May faydalı olarak kabul edilir bulaşmış olabilir. Çünkü virüs bir kan bulaşmış yolunda büyük olarak bilinir. Hastalık bulaşmış olan ilk kişi oldu. Birleşmesi ve uyuşturucu kullanımı sonra, başkalarına cinsel hastalığı ve kan yayılmış aktarımı sırasında. Afrika ülkelerinin çok bu görüşü mantıklı bir savunmadır. Bu olayların hiçbiri yarış ile ilgili değildir. Bu, bir kişi değil, bütün insanlığın geliştirilmesi ve AIDS'in bu sorumluluğu paylaşmak ve ölümcül virüsün yayılmasını önlemek için sorumlu sorumlu söylüyorlar akılda tutmak gerekir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder