Ücretsiz Aids Testi Ücretsiz Aids Aşısı

14 Mayıs 2009 Perşembe

Aids testi sık sorulan sorular

Benim HIV testi negatif ise (-). Neden tekrar gerekiyor?

Bunu tekrar için durumda bir "pencere dönemi" in gerekiyorsa, HIV pozlama ve kanda HIV ortaya antikor varlığı arasındaki zaman. Bu 2 ila 12 hafta insanların büyük çoğunluğu, ve bazen sürece, 6 ay sürebilir.

Ne yanlış pozitif HIV testi nedir?

Bazen, bir kişi bir pozitif (+ ve o da olmayan bir hastalık) kan testi. Bilim bunun için bir isim var - "biyolojik yanlış pozitif". Bu nedenle bu pozitif (+) HIV testi daha HIV testings bir doktor tarafından izlenmesi gereken herhangi bir kişi ya da bulaşmış bir onaylamak için önemli değildir.

Nasıl HIV Self Test Kitleri çalışır?

Bunu bir kez kullanmak sivri ve izin bir örnek olarak da düşmeye kan bırak parmağınızı sopa. Geliştirici çözüm Sonra 2 damla eklenir. Sonraki birkaç dakika boyunca, kan test alanına kadar migrates. Eğer kanda HIV için antikor içerir (günümüze yalnızca maruz edilmiştir ve HIV ile enfekte), bir alan eklemek olacaktır "test" için "T" işaretli. Bir pembe satırda bu oluştu göster görünüyor. Yoksa pembe hat "T" yanında, sonra da hiçbir HIV kan Bu HIV testi at tespit edilmektedir.

Ne kadar kesin HIV Self Test Kitleri nedir?

Genel doğruluğu% 99,6 olduğunu.

Ne pembe hat yanındaki önemi olan "C"?

"C" Denetim "için kullanılır. Kontrol hattı amacı size ve fonksiyonel testi var doğru adımları yaptıysanız haberdar etmek. Yoksa pembe satırın yanında "C", sonra da test ve geçersiz bir HIV Self Test Kitleri testi cihazı kullanılarak tekrar edilmelidir.

Ne ben "Geçersiz" testi ile do?

Geri bize değiştirme veya geri ödeme için geçersiz testi posta Mayıs Lütfen daha fazla detay için dön Politikası sayfasını ziyaret edin.

Ben HIV Self Test Kitleri herhangi bir parça kullanabilir miyim daha bir kez daha?

Bu sivri bir süre kullanmak içindir. Bir anlık noktası diğerlerine hayır yanlışlıkla sopalarla sigorta için retracted vardır.

Test Cihazı bir süre kullanmak içindir.

Gelistirici çözüm iyi oda sıcaklığında iki yıl ve gelecek testler için kullanılabilir.

Ne kadar oda sıcaklığında bileşenleri saklıyor olabilir?

Ile imzalanan folyo paket içinde Test Cihazı, - son kullanma tarihine kadar basılı

Paketin üzerinde. Süresi dolmuş, kullanılmayan test cihazları ücretsiz değiştirilir

görevlendirmek.

Geliştirici çözüm - 2 yıl

Kan örnekleme cihazı - 3 yıl

Nereden önlenmesi ile ilgili bilgi, tedavi ve HIV için danışmanlık alabilirsiniz / AIDS?

Lütfen Linkler sayfasını ziyaret edin

Ana Sayfa Erişim HIV Testi SSS:

HIV Ana Ulaşım HIV testi bir at-home FDA sunan üzerinden% 99.9 doğruluk testi tavsiye doktor onayladı. Her ev testi kiti toplama ve analiz için onaylı bir laboratuara kan Örnek posta için toplama malzemeler ile birlikte gelir. Tüm kargo ödenmiş olduğunu. Gizli sonuçları yaklaşık 7-10 iş günü içinde posta tarihte mevcut yapılacaktır-geri örnek örnek laboratuara. Bu ücretsiz 800 # ve # için gizli ve anonim sonuçlar elde etmek için kodunuzu girerek arama sorumlu olacaktır. Avukatlar ile sonuçlarını inceleyeceğiz ve sonrası danışmanlık desteği ve doktorlar istenirse için tavsiyeler sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder