Ücretsiz Aids Testi Ücretsiz Aids Aşısı

15 Mayıs 2009 Cuma

Hiv Virüsü Nedir?

HIV virüsün adı HIV, insan Immunodeficieny Virüs (insan immün yetmezlik virüsü) başlayan kelimeler, bağışıklık sisteminde bireyin bağışıklık sisteminin bir virüs tarafından zayıf olduğunu. 

Ne HIV nedir? 
HIV kanda HIV-pozitif olduğunu. Ayrıca seropozitif kan antikorları (anti-HIV testi = ELISA testi) kişi olumlu buldu. 

HIV Hakkında 

İlk rapor, HIV-1 olarak bilinen bulundu üç yıl sonra, AIDS hastalığı olarak 1984 yılında bilinen ki. 2 yıl sonra, 1986, HIV, HIV ikinci tip bu gelişme, olmadan-2 buldum. Batı Afrika bu virüs hiç hastalarda karşılaştı bulundu. HIV ile Infected-1 ve HIV-2 yayılmacı yapısı ve işlevi benzer fırsatçı enfeksiyon açısından göstersede, coğarafisi enfeksiyon açısından ayrılır. 

HIV-HIV antikor testi için 2-1 gibi mümkündür ve klinik sağlık merkezlerinde ve hastanelerde mümkündür. HIV-2 antikor testi, HIV-2 kişi yakalamak için yüksek risk altında önerilir. Örneğin, hemen hemen herkes Batı Afrika'da HIV yüksek risk-2 hamle yakın yaşadı. Bu nedenle, Batı Afrika ya da Batı Afrika HIV için bir cinsel ortağı-2 insan kan transferi in Mayıs ayında gelip neden olabilir. Araştırma, çocuklar Batı Afrika'da HIV doğumlu, çok sayıda-2 were encountered. 

HIV ile Enfeksiyon-2 ve HIV-1 antitoksinlerin üretilen antikor üretimi yapılmaktadır benzer. Bu antikorların ilk üç ay içinde belirlenebilir. Araştırma ise 1992 yılında hazırlanmıştır bu kiti HIV test-1 ve HIV ile birlikte-2, kolayca tespit edilebilir benim haklı. 

Olarak verilmiştir HIV ile Enfeksiyon-2, HIV bazı raporlar-2 HIV-1 uzun bir süre oluşturmak rağmen doğal tarihi hakkında yeterli bilgi yok. HIV-1 ve HIV-2 aynı, ancak belirtileri unutulmamalıdır ki tek bir HIV bu belirtiler-2 bulaşmış değildir. 

ABD'de, HIV İlk durumda-2 1987 yılında gözlendi. Bu durumda hastalığın sonra kaydedildi önleme ve koruma merkezi (CDC), HIV ile hasta-2 labratuvar çalışma bilgi toplanmıştır, klinik, demografik ve il e. 30 Haziran 1995'e kadar 62 durumlarda virüsün keşfi ertelenmişti. HIV-1 ve HIV-2 ve aynı zamanda vaka bildirilmiştir. Aynı yıl, Avrupa iki durumda bulundu. Bugün bu rakam tam olarak ne olur bilinmez. HIV gibi-2 HIV-1 küresel yayılmasını girdi. 


   

Hiv'in yapısı 
İnşaat olarak HIV kadar kolay. Genetik yapısı yayılmacı protease (P9) bir durumda maç için, & transkriptaz RNase (P66) geri ve integrase enzimler kullanılmaktadır ve bu proteinleride gerekir. Bu proteinler (p24) ve malzeme yapısı saklanır ve bir katmanı tek bir katman capsid denir. Bu, (p17 ve çevresinde) yapısal proteinleri eklenen bir membran matriks proteinleri vardır. Virüsün tüm bu yapı elemanlarının, bir kap ve kapsama ve enfekte hücreleri (genellikle bağışıklık sistemi T hücreleri Lemfosit, makrofaj) bir Viral zarf gibi dışında petrol ve madde oluşur olduğunu. Yağ membran glikoprotein zarf (gp160) sayısını al kullanılabilir başlıyor. Bu farklı hücre yüzey reseptörleri ve hücreleri enfekte etmek için virüs tamamlar ve bağlantı sürecini kolaylaştırır. 

Iki ayrı bölümden likoproteinleri zarf oluşur. Gp120 glikoproteinleri transmembrane (TM) olarak gp41 gösterilir Glikoproteinleri yüzey (SÜ),. Dalton olarak protein sayısı yaklaşık atom ağırlığı belirlemek için önemlidir. Bu iki sayının (120 41) 160 daltons veya daha az eşit toplamıdır. Buda her iki glikoproteinin zarf gp160 bir temsil ile birleştirdim. 

Aşağıdaki formu, ince virüsün yapısı ve bilgi alabilirsiniz görsel üzerinde.



  
  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder