Ücretsiz Aids Testi Ücretsiz Aids Aşısı

15 Mayıs 2009 Cuma

Aids Nasıl Bulaşır?

HIV / AIDS birçok vücut sıvıları, ama insanlar zaten başka bir kişi tarafından kan, sperm ve vajinal sekresyonun AIDS virüsü kendi organları bulaştırabilir.Virüs cinsel vajina veya penise nedeniyle en AIDS'li olarak cinsel ortakları sırasında enfekte olan girer.Penis, parmak veya bir nesnenin çıplak vajina duvarlar, küçük bir açılış görünür olarak vajina yer sırasında kan ve virüs nedeniyle AIDS virüsü taşıyan penis rahat girer.Bundan ve vücudun bu açılış kullanarak oluşur vaginaya ve rektum. Bir nüfus grubu içinde yer alan AIDS virüsünün bulaşma riski uyuşturucu enjektör ucu sırasında (başta eroin), daha çok uyuşturucu bağımlıları kullanıcılarıdır.Uyuşturucu veya biraz kan kalma olasılığı vardır. Bir AIDS Li ve kan kan gibi görünüyor, virüs diğerine aynı şırınga ile kan kan miktarını en az eğer AIDS virüsü her zaman direk olarak aynı şırıngayı kullanacak yaşamak kolay girebilecektir.Şırıngada bağlıdır Sağ bağlıdır aktarılır. 



Hasta olan HIV enfeksiyonu riski hemofili (kan hastalığı) bir gruptur. Vitamin K hemofili pıhtılaşma ve vücut zaman zaman hastalığıdır.Hemofili hastalar arasında oluşur kan veya kan ürünleri almak zorundaırlar. Eğer kan veya kan ürünleri AIDS virüsü bulaşmış, hasta bir kan ürünleri için bu ürünlerin ve bulaşacaktır.Güvenli NADOs hazırlamak hastalığın rağmen, ne yazık ki, bilgi çoğu yerlerde değil alır. Bir kadın dört bulaşacaktır.Yaklaşık gibi bir annenin AIDS için dünyaya gelen doğmamış çocuğun bile hamile kadın kalmasıdır.Bu AIDS hastalığı başka bir sorun ve anneler ise hastalığın gelişimi ölmektedir. Bebek, ya da giderek kan veya cinsel veya uyuşturucu kullanımı ile hastalığın yayılmasını diğer insanlarla birlikte yaşamak. 

Başka bir kaynak ise: 

Korunmasız cinsel ilişki yoluyla enfekte edilmiştir 
Bu şekilde tüm enfeksiyon yapamam 80-85%. HIV kadının vajina içinde erkekler sıvılar, sekresyonun ve sperm ve kan gibi olduğunu. Vajina cinsel ilişki sırasında penisin, anüs veya ağız, müköz membranlar ve çatlaklar vücudun daha zayıf dokularda erkekler ve kadınlar girerek, erkek veya kadın daha kadınlara erkekler gelen erkekler için kadın, enfekte olabilir. AIDS, en büyük on zührevi hastalıklar, soğuk (Gonor bir boyut), frengi (sifiliz) ve bulaşıcı sarılık (hepatit), ed. 

Kan bulaşmış 
Bu şekilde tüm enfeksiyon yapamam 10-15%. Kanda AIDS hastaları ve HIV taşıyıcısı bulunuyor. Kan HIV bulaşmış çeşitli modları Li is: 
Ve nakli ile bulaşmış kan unscreened. 
Ve edilmiş, şırınga, iğne, cerrehi aletler, diş hekimliği ve araçlar dezenfekte değil, araçlar dövme kullanılır, bu tüm araç ve sondaj keserek bulaşmış olabileceği gibi ipuçları akupuntur, traş makinesi, makas,. 
HIV Erkek ve kadın cinsel organları-li veya kan miktarı kanda penis, vajina ve ağız için tema bulaşmış etsin. 
Intravenöz uyuşturucu kullanıcıları payı iğne, şırınga ve uyuşturucu madde ile bir kaşık Mayıs çözülmüş olduğunu bulaşmış. 
HIV Li organ, doku ve sperm nakli ile muhtemelen bulaşmış. 
Anne çocuk kadar bulaşmıştır. 

Bu şekilde tüm enfeksiyon yapamam 3-5%. HIV hasta veya taşıyıcı anneden çocuk gebelik için, doğum veya emzirme sırasında virüs bulaşmış olabilir. HIV-HIV ile çocuk ayı olacak pozitif kadın yaklaşık% 30 başarı oranı. Bu oranı tedavi ile Hamile kadınların% 7 için düşüyor. Ama süt gelen oranı daha emzirme HIV için tavsiye edilmez-pozitif daha. Gebelik ve HIV ile ilgili daha fazla bilgi için / AIDS Danışma Merkezi bulunmaktadır. 

Ne HIV enfeksiyonu durum değil misiniz? 
HIV günlük yaşamda da aynı oda içinde olduğunu, aynı okulda oyun da, aynı hava ile nefes yayılmış değildir. HIV sağlam deri seçin. 
Tükürük, gözyaşı, ter, sneezing, öksürük, idrar, dışkı; 
Handshake, deri dokunmadan, fondling, sarılma, yanaklarda ve el öpmeye; 
Yiyecek, içecek, çatal, kaşık, bardak, tabak, telefon; 
Tuvelet, duş, musluklar, havuz, deniz, sauna, Türk hamamı yüzme; 
Sivrisinek ve diğer böcekler, köpekler, kediler ve diğer hayvanlar, HIV ile yaşayan kimden Bites enfeksiyon neden değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder