Ücretsiz Aids Testi Ücretsiz Aids Aşısı

16 Mayıs 2009 Cumartesi

Aids'den korunmak

Gerçekten de, AIDS virüsü için cinsel birleşme olmadan engelleyecektir.Fakat Bu yüzden, yerine farklı yöntemlerle farklı kişilerin deneme bunu önleyerek belirli bir ölçüde cinsel davranış hayatını size pek çok insan ve ne yazık ki bugün bozar, söz konusu kararın birçok insan sabah AIDS hastaları, uygun. Herhangi bir kişi onu yeni cinsel ortak AIDS virüsü bulaşmış bir büyük risktir.Çünkü olarak birleştirebilir, bir yaşam arttırmaktadır.Bu bir olasılık rulet RUS çalmak gibidir.

AIDS virüsü enfeksiyonu Latex prezervatif, fiziksel bir engel nedenle, AIDS veya zührevi hastalıklar prezervatif riski bir hastalık bulaşmış yaparlar.Bu görev önlemek için aracılığıyla başka bir kişiden yoludur.Çünkü prezervatif virüsün karşı en etkin koruma olmalıdır kullanılır.

İnsanlar, bir cinsel aktivite tehlikelidir nasıl cinsel davranış ve dolayısıyla AIDS riskinide saldırı de öğreneceksiniz. Daha az riskli cinsel davranış AIDS bulaşma riski konusunda daha önce cinsel bir sonucu olarak prezervatif olmadan, şirket birleşmeleri dahil unuttun mu olmamalıdır bilinmektedir.Fakat olabilir, kolayca AIDS olabilir.

AIDS hepimiz olarak görev sadece kendi ama korumak için diğer insanlara anlatmak olmak nasıl HIV karşı koruma.

Enfekte cinsel yolla bu hastalığı kaçının *, eşlik edecek korumasız seks ve onun tutum ve önlemek için en güvenli yoludur.

* Koruyucu prezervatif (kondom, prezervatif, prezervatif) her cinsel ilişki olarak kullanılmalıdır ve doğru.

* Kan ve kan ürünleri, doku ve organ nakli sağlık tesislerinin kontrol. Ayrıca, sondaj ve (şırınga, iğne, vb) teçhizat kesme. Olmak.

* HIV-pozitif hamile kalmak için teşvik edilmelidir. Eğer hamile olduğunu kadınlar riskleri bu girişimi devam her çocuk için ilaç tedavisi, risk gerektiğini işaret edilmelidir.

Çünkü kişi / riskli davranış kişiden daha az kan sonuçları ile, bulaşmış güvenli kan bağışçıları için * Güvenli kan pencere döneminin hastalık ve 6-12 hafta sorumlu çünkü kimin için kan bağışında insanlar bu davranış sonraki AIDS Danışma hatları gerekmektedir.

* Bu HIV değil hareket ve hareket insanlara cinsel ilişkinin her türlü gitmek dilediğini yapar kesinlikle bir önleyici yöntemi olarak prezervatif ve kullanımı gerekli olduğundan emin olun.

* Kan ürünleri kesinlikle bu testler ihtiyacınız sağlamak için gereklidir.

Bize * sırasında berberi olarak tıraş yeni bir tıraş bıçağı bu sağlamak için için.

* Manikür ve dezenfekte incelemek kuaför ve pedikür aletleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder