Ücretsiz Aids Testi Ücretsiz Aids Aşısı

16 Mayıs 2009 Cumartesi

AIDS Testi Nasıl Yaptırılır?

Her şeyden önce: Neden?

AIDS testi tüm bu olan AIDS onları korumak değil yapmak. Düzenli bir şekilde Bunu yapmak için, insanların teşhis ve tedavi programı bir süre için başka bir iş çekmeden önce erken. Test yatırım yapmak akıllıca olacaktır (yani prezervatif) düzenli olarak para yerine Prezervatif. Ama şüpheli bir cinsel ilişkiler, bu testten sonra daha iyi olması için korumalı değil ilişkilerin sonra. Koruma sürükleyin ve test olarak prezervatif kullanmak için yanlıştır.

Ne test olduğunu görüyor musunuz?

Test sırasında, ELISA, bu gelişmiş olarak antikorları neden kan hastalık mikropları karşı kontrol edilir denir. Vücudun araç yabancı maddelere karşı kendi savunma antikorları üretir. Böylece, HIV (+) veya HIV olan bir kişi bu virüsü bir kişi karşılaştı demektir kan in antikorları ile insanlar. Nitekim, ELISA testi ile tüm testler HIV sadece bu ilkelerin ismi oldu.

Nasıl sonuçlar yorumlayamıyoruz?

Kişinin HIV ile enfekte gövdesinde ve savunma sistemleri ve sonra içinden onu yok etmeye çalışır. Savunma sistemi, hastalık ve mikrop ve madde korunması için gerekli insan bağışıklık sistemi denir. Bu sistem ile hastalığın hiç ikilemler tüm mikropları, birçok hastalıkları oldukça hafif geçer bulunmaktadır. Bu her birimiz zaman zaman, sistem tarafından meydana Kanser hücreleri kaldırılması ile telafi edilecektir. Virüs Mayıs gribi yoksa semptomlar veya şikayet gibi (ki tüm AIDS özgü değildir) vücuda girer. Sonra 10 yıllık bir ortalama (bu süre birçok faktöre bağlı olarak değişebilir devam arasında bağışıklık sistemi, virüs mücadele, yaklaşık 6 ay, 15 yıl) sona erecek. Sonunda kazanan, maalesef, hemen hemen her zaman HIV olduğunu. Bağışıklık sistemi elenirse. Pek çok bulaşıcı hastalık çok ender olarak da görünüm ve sağlıklı bir kişi ve tedavi daha ağır daha zor görüldü oluşabilir. Olağandışı kanser olarak kabul edilir. Son olarak, bu hastalığı olan hastalarda kaybolur. Bu HIV, ölüm öldürmek değildir.

İşte bu son aşamasında, hastalığın çok son dönemine kadar, hastalığın hiçbir belirtisi dışarıdan algılanan değil görüldü. Hatta doktor tarafından anlaşılır olamaz. Kan testleri ile anlaşılır olabilir.

Kadar virüs göstermek değil sonra virüs vücuda girer Fakat kan bir zayıflık bu 3 ay sahip. "Pencere" Bu dönemi olarak adlandırılır. Sonra bu süre test edilmelidir Doktor şüpheli bir bağlantı, test (-) son ayet ile konuşmaya.

Uzun laf az:

Testi (-) ise: (bu), ya da virüs veya bir pencere temiz. Emin olmak için test edilmesi gerekir üçüncü ayın sonunda. Yani bir sonraki ziyarette, bir test Elisa ve tamamlanmış sonuçlar bir "en iyi durumda ihtiyacınız görüntülenir, kağıt. Test bu belge önceki üç ay sertifika olur.

Ne testi (+) ise: denetlenmektedir iddiaları için kanda virüs olması gereklidir. Evet, korku, sürpriz ve öfkeli olmaya hakkı vardır, ancak henüz hastalığın yoksa herhangi bir delil vardır. Bir kez daha, Elisa testi. (-) Çıkış ve nefes relaxed devam eder bir sonraki yaşam çekmeden önce prezervatif. Diyelim ki ikinci test (+) çıktı, bekle de ağlamak için erken edelim. Iki kez, bir doğrulama testi olumlu bir testten sonra başka bir yöntemdir. (Bu, bazı merkezleri, bu Hıfzısıhha'da Ankara'da yapılabilir.)

Yani virüs tutmak kolaydır, hastaların bu ben söylemek zorunda.

(Paragraf iki açıklandığı gün bir çok uykusuz gece, anksiyete ve sonbahar ilk adventure, diğerleri ile, belki de bu gibi zor bir şey düşünülerek burada canlandırmak için gerekli olan böyle bir macera yakın ile test edilebilir. )

Ne zaman test yapılır?

Aslında, onun yatakta kamu hastanesinde, bir çok hastane ve birçok laboratuvarlarında test edilebilir özel klinikler. Ve danışmanlık hizmetleri ile birlikte bazı merkezleri var. Eczaneye bir bakış ve evde kendi kendine testleri uygulanır. Şimdi bazıları hakkında konuşmak ve Ankara örnekler verecek.

Bir kez test her bir zaman kesin sonuçlar değil. Başlığı olarak Sonra test (-) bir belge kalıcı olması amacıyla, (+) algılama durumu şeklinde ölüm emri çok yaygın değildir. Ne evde test ve, sağlıklı bilgiler, sadece ilgili olan paylaşmak için endişe olumlu olacak kişinin yanında nedir? Bu gibi durumlarda, intihar için kişi veya toplum için çok nefret güçlü bir anlamda yakın. Bütün bu nedenlerle evde test yapılmasını tavsiye etmiyoruz. (Zaten bu uygulamada Türkiye dışında da girişim uygulanan ülke) olduğunu.

Ne Danışmanlık nedir?

İncelemenin bir inceleme ve olmadan nasıl ve ne zaman sonuçları yorumlayabilir açıklıyor. Bu bilgi ve destek sağlar. Bir o hasta, o merkezine yönlendirileceksiniz tedavi aldığında, haklara hakkında bilgili olduğunu, nasıl başa sizi bekliyor güçlüklerin farkında olduğunu açıkladı. Bu hiç de lüks, verilen danışmanlık hizmetleri yerde test edilmesi tavsiye edilir değildir.

Danışmanlık, AIDS Dermeklerinde karşı mücadele, AIDS Derneği mücadele değildir. Ankara Bu çalışmada dernek AIDS ile mücadele için değil. AIDS Tedavi ve Araştırma Merkezi, Hacettepe ve Aile Planlaması Derneği Türkiye bu hizmet verilir. (Bu hizmet sonrası saat sonra hatırlamak zorunda yirmi dört saat, haftanın yedi günü sağlar, ne yazık ki, her zaman için sabırlı bazı insanlar için özel olarak erişilebilir değil tavsiye edilir.)

Bu merkezleri ile telefon bağlantısı, sen git ve yüz yüze konuşalım. Burada bunları test edebilirsiniz bir yere gönderin.

Onlar, ya da ulaşamaz değil, hastane infeksiyon (enfeksiyon, bulaşıcı-intaniye durumunda karşılamak için tercih değil, aynı yönde kullanılıyor) ya da klinik mikrobiyoloji bölümünde isteyebilirsiniz.

Test için, yeniden adlandırmak gerekir?

Bir ad vermek için, ama adınız gerekmez. Sigorta tabi test etmek için, kendi adını kullanmalıdır para ödemeniz gerekir.

Çok pahalı mı?

Yaklaşık 4 milyon Hacettepe Üniversitesi Ankara bir iki 10 milyon olarak laboratuvarda hastane istedi. Fiyatlar diğer şehirlerdeki değişebilir. Ayrıca rezervasyonları tabidir (Ben size duyurmayı olmadan fiyatları değiştirmek zorunda.)

Eğer birini dinlemek Pozitif?

AIDS, bir hastalık Sağlık Bakanlığına bildirilmelidir. Bu bir istatistik meselesi, devlet ve sonucu belirlemek için. Ancak bu açıklama adı ile yapılmış değildir. Adınızı ve yıl doğum için baş harflerini kullanarak koddur. Buna ek olarak, sorumlu doktor ve tedavi ekibi dışında kimseye söylemek gerekir. Tüm tedavi masrafları da sigorta şirketi tarafından karşılanmaktadır. Bu yeterli olmayan sigorta mali gücü (biz az olan 12.000 dolar) Mayıs ayında çok güç olan bir yeşil kart verilmiş değildir. Ama tüm masrafları için yeşil kart için, Vali geçmeniz gereken bir belediye başkanlığında sol bu çok bariz gizlilik değildir.

Ama onlar da bizim ülkemizde Sağlık müdürü ve Tanı sonra düzenlediği basın toplantısında ideal, cerrah genel. Özel laboratuvar ve hastanelerinin gizlilik daha güvenilir veya doğru değildir. Bu gizlilik sağlanması için danışmanlık merkezleri ve geri durmak için bir fonksiyonu olduğunu düşünüyorum. Çünkü medya AIDS hastanın el halinde, bu olabilir hatta en kötü şey kalmaktadır.

Bu kitapta yazılı değildir

Her durumda adımları çok sayıda tavsiye hoş bir deneyim için tedavi almaya başlamak için. Toplumda AIDS hakkında çok cahil, nasıl hasta yakın olsa bile, sadece size kimden, aynı odada bile yapmak deneyebilirsiniz kalmak için şüpheli bilmiyorum. Bir girişim sorumsuzluktan ile enfekte etmek için, çok sizin aykırı suçlanıyor vardı şaşırttı. Çok dikkatli insanların size alabilir kendi çocukları tutmaya çalışırken görüyorum. Nasıl enfeksiyon, Cinsel Yolla Bulaşan Enfeksiyonlar, biliyorsun bir arıyorum. Birçok insan bu düşünce ile gitmek, bu nedenle, bu bilgileri eşcinsel için, saf zevk sebebiyle ne başkanı geldi bak, bu dersleri vermek için başlar.

Haydi, onlar bilmiyorlar. Kim biliyor musun? Belediyeler, bir eşcinsel ilişkinin ilk nasıl cevap açıklayacağız. Ne yazık ki, beklentileri, AIDS ile ilgili olarak, uzmanların bile homofobi yeterince derin olabilir aksine (tabii ki bunlar çoğunluk) değildir. Politika yargılamak önce tavsiye gerektirir ya da durumda size yardım etmek için tercih gereklidir.

Eğer birisi size eldiven ile kan görürsünüz kullanmak değildir test git, sen, belki bir hemşire, belki bir doktor kan almak. (AIDS hastaları için Potansiyel ya kendini korumak için çalışıyoruz. In fact, sağlık politikası her zaman eldiven kullanmak.)

Eğer tıbbi ayrımcılıkla ilgili bir kitap yazabilirsiniz AIDS hastaları Mayıs çeker. Sadece bir fikir vermek için. Sizin için Mayıs ayında Acil servisler, eğer hamile olduğunu, doğum neredeyse, size Mayıs ayında hastanede ayrılık döneminde olduğu, ya da tüm personel yalnız kalır, reddedilir veya ölmek ve özel bir oda bulunur kendiniz yapın dua gitmek, yüksek HIV tüm laboratuvar testleri (+) (teknisyen gizliliğinizi korumak üzere yazılmıştır kurban) nedir?.

"Ben" söylemek mi bilmiyorum?

Tüm bu anlatılan bir süreç olarak çok zor olabilir anlaşılmaktadır. AIDS ile yaşayan Ama akılda tutulması gereken bir şeydir: AIDS ölmek yoktur. Oldukça iyileşti değil ancak zor Bu hastalığın bir tedavisi, is. Çok uzun bir tedavi süresi ve kişi sağlıklı tutmak için. Nasıl biraz daha anlamlı yaşamak için bu kadar umutsuz değil, o öldü. Tıbbi nedenler üzerinde, nasıl yayılır ve nasıl, nasıl korumalı olabilir, en hızlı olarak AIDS hastalığı kök için. O yaşadınız tedavi şansı da çok yüksek. Düzenli tedavi ek yıl yaşamak için (ki toplam küçümsenemeyecek bir şey değildir.) Sanırım Mayıs kurtulmak hatırlamıyorum almak için hiçbir şey bilmiyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder