Ücretsiz Aids Testi Ücretsiz Aids Aşısı

14 Mayıs 2009 Perşembe

HIV şiddet artmakta

NEW YORK (Reuters Sağlık) - 1985 2007 için, CD4 + hücre HIV tanı ekliyoruz sayar-ABD'de enfekte hasta düştüğü Gönderen, bu virüsün ana adapte olabilir ve daha fazla öldürücü olma yönünde bir rapora göre Clinical Infectious Diseases.

Bu bulgular olan hastaların son yıllarda daha düşük olabilir CD4 + hücre sayısı Tanı ve antiretroviral terapi önceki hastalığı sırasında ihtiyaç HIV enfeksiyonu tedavisi başlamak bildirilen diğer araştırmacılar ile katılıyorum, Dr Nancy Crum-Cianflone, Kimden Deniz Tıp Merkezi, San Diego, Kaliforniya, ve çalışma raporu.

Çalışma sonuçları olan olumlu HIV antikor ve test ettiğim TriService AIDS Klinik Konsorsiyum HIV Doğal Tarih Çalışması kayıtlı olduğunu 2174 hastalar için bir veri analizi kaynaklanıyor. Konu Yok antiretroviral tedavi aldıklarını ve CD4 + vardı ve HIV Tanı 6 ay içinde ölçülen sayar. CD4 + hücreleri bu enfeksiyonun şiddetini değerlendirmek için kullanılan bağışıklık hücreleri vardır. Olarak HIV enfeksiyonu ilerledikçe, CD4 + hücre sayısı azalabilir.

Ortalama başlangıç CD4 + hücre sayısı bu dönem 1985-1990, 1991-1995, 1996-2001 ve 2002-2007 632, 553, 493 ve 514 vardı sırasında microliter başına hücreleri, respectively. Aynı dönemlerde, ilk CD4 ile konular yüzdesidir + microliter başına 350 hücrelerin altındaki hücre sayısı yüzde 12, yüzde 21, yüzde 26 ve yüzde 25 oldu.

Ilk CD4 bir indirim + hücre sayıları Afrika Amerikan benzer ve beyaz hastalarda, rapor gösterir. Benzer eğilimler de CD4 için dikkat edildi + hücre sayısı yüzdesi ve lenfositlerde toplam sayısı, beyaz kan hücresi bağışıklık yanıtı yer alan bir tür.

Bir refakatçi editör olarak, Dr Maria Dorrucci, Istituto Superiore on Sanita, Roma, ve Dr Andrew Phillips, University College Medical School, Londra, yorum bu süre bazı çalışmalar gibi mevcut, önerilen var HIV kin ise gelen artan, diğerleri bunun ya sabit ya da azalan bulduk.

Bu, onların, nasıl kin değerlendirilmektedir, "bu olup düşmanlık için basit immünolojik veya virological proxy'ler yeterli" ve HIV enfeksiyonu için hasta ve duyarlılık HIV kin ve tüm karmaşıklığı yakalamak bekleniyor olabilir belirsiz ekleyerek ilgili unutmayın.

KAYNAK: Clinical Infectious Diseases, Mayıs 2009.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder