Ücretsiz Aids Testi Ücretsiz Aids Aşısı

14 Mayıs 2009 Perşembe

HIV belirtileri - Nedir bunlar?

Ne HIV belirtileri nelerdir? Bu, başka bir daha almak için bir soru. Ancak HIV bulaşmış bulunuyor pek çok insan var veya belirtileri başlangıçta az, test eğer HIV ile enfekte olduğundan emin olmak için tek yoldur. Ancak, yeni bir enfeksiyon ile ilişkili olabilir HIV belirtilerin bir çeşit.

Enfeksiyon Erken sonra Belirtiler - Akut HIV - acil servisleri ve aile pratik ofis, insanlar ateş gibi belirtiler ile gelip, baş ağrısı, kas ve eklem ağrısı, boğaz ağrısı, döküntü ve ishal. Bu belirtiler yanıt olarak, doktor grip teşhis ve yolda hasta gönderebilirsiniz. Vakaların çoğunda, kendi Tanı doğru kanıtlamaktadır. Ama ne yazık ki, bu muğlak, belirsiz belirtiler gribi çok daha ciddi bir hastalığı var olan kişilerin sayısı bu belirtiler HIV enfeksiyonu akut aşamalarında sinyal Mayıs

* Akut HIV - tanıdınız belirtileri

Bağışıklık sistemi belirtileri - Bağışıklık sistemi virüsler ve bakteriler gibi yabancı ajanlar istila karşı vücudun doğal savunmadır. HIV, bu zayıflayan bağışıklık sistemi saldırılar ve vücudun enfeksiyona daha duyarlı yapmak. Enfeksiyon sonra bazı belirtiler bağışıklık sistemini etkiler.

Boyun, koltuk altı veya kasık (lenfadenopati olarak) * şişmiş lenf düğümleri
* Ateş / gece terleme

Bu GI yolları belirtileri - HIV gastrointestinal sistem ve beslenme üzerinde derin etkiler olabilir. Herhangi bir virüs gibi, HIV belirtileri zayıf iştah ishal kadar neden olabilir. İşte en yaygın bazıları:

* Hızlı kilo kaybı
* İshal
* Zayıf iştah
* Derin yorgunluk

Solunum Belirtiler - Bazı HIV en ciddi belirti solunum sistemi gerektirir. Belirtiler nefes ve solunum ile genellikle daha sonra hastalığı sırasında meydana ilişkili. Ne yazık ki, HIV birçok kişinin ilk belirti, neden HIV testi kadar önemli olduğunu gösteren solunum sistemi içerir. Herhangi bir öksürük veya nefes darlığı bakteriyel zatürre veya pneumocystis (carinii) jiroveci zatürre (PCP) bir göstergesi olabilir.

Nefes darlığı *
* Kuru öksürük / üretken öksürük

Deri ve müköz membran belirtileri - HIV belirtileri birçok virüs, mantar veya bakteriler tarafından enfeksiyon bir sonucudur. Çoğu zaman, bu enfeksiyonları deri ve mukozaya (örneğin içeren, ağız içinde).

* HIV Etkileri Diş Sağlığı
* Deri döküntü
* Cildin üzerinde kırmızı, pembe-kahverengi veya mor lezyon - Kaposi sarkomu imalı
Dilin üzerine * Beyaz yamalar, içindeki ağız veya dişeti - ardıçkuşu, Candida veya kıllı sözlü lökoplaki belirtileri olabilir
* Yozlaştıran yaralar / apthous ülsere

Nörolojik / Duygusal Belirtiler - Çok erken salgını üzerine, uzmanlar, HIV gerek fiziksel ve duygusal kendini etkilenen gerçekleştirdi. Nörolojik ve HIV duygusal belirtiler aşağıdakileri içerebilir.

* Depresyon
* Uyuşukluk, karıncalanma, ya da ayak, el veya yüz yanan. (periferik nöropati)
* Confusion, halsizlik, ya da bilinç düzeyi değişiklikleri

Harcadıkları her Pazartesi daha sağlıklı To You
Her Pazartesi günü size sağlıklı hayat yaşayan yeniden olun. Kaydol stres azaltılması üzerinde ücretsiz Sağlıklı Pazartesi bülten ipuçları dolu için, doğru beslenme, bir egzersiz rutin girmesini ve daha fazlası.

About.com Sağlıklı Pazartesi, Columbia Üniversitesi Mailman School of Public Health of projenin bir gurur katılımcı olduğunu.
İlgili Makaleler

* Ne Kadınlar HIV veya AIDS ve Belirtileri nelerdir?
* HIV - Ne HIV belirtileri nelerdir? - HIV Belirti
* HIV - AIDS - HIV AIDS Bilgi - HIV Temelleri - AIDS Temel - Temel AIDS I. ..
* Ben HIV var mı - Ben HIV Infected - HIV İşaretler ve Belirtiler Am
* HIV ve AIDS - Ne fark HIV ve AIDS arasında
> yer değiştir

1 yorum:

  1. J'apprécie beaucoup le Dr AKHIGBE, je m'appelle LAURIE HUGHES. Dr. AKHIGBE, le bonheur est tout ce que je vois maintenant, je ne pense jamais que je serais guéri du virus VIH à nouveau. Le Dr AKHIGBE l'a fait pour moi. HIV-under-under-death-HIV-HIV-HIV-Is (HIV) from 2 years now, j'avais dépensé beaucoup d'argent pour passer d'un jour à l'autre, églises en églises, les hôpitaux étaient chez moi tous les jours. résidence. Les contrôles constants ont été mon passe-temps jusqu'à ce jour fidèle, j'ai vu un témoignage sur la façon dont DR AKHIGBE a été guéri de sa maladie par le VIH sur Internet rapidement j'ai copié son email qui est drrealakhigbe@gmail.com juste pour lui donner un test que j'ai parlé à lui, il m'a demandé de faire certaines choses que j'ai fait, il m'a dit qu'il allait me traiter on a demandé à un médecin de passer un examen médical après quelques jours, après avoir utilisé le traitement d'herbes médicinales et je l'ai fait, voici, j'étais libéré de la maladie mortelle, jusqu'à présent, pas de VIH en moi, il est simplement demandé d'afficher le témoignage dans le monde entier, je fais ce que je fais maintenant, tout le témoignage de DR AKHIGBE est vrai s'il vous plaît Frère et sœur, mère et père est génial, je lui dois en retour. Si vous rencontrez un problème similaire, envoyez-lui simplement un e-mail à l'adresse drrealakhigbe@gmail.com ou son numéro de téléphone portable au +2348142454860. Il peut également guérir ces maladies telles que le VIH et le sida. drrealakhigbe@gmail.com ... ou ce que lui APP .. + 2348142454860 il est vraiment un homme vraiment bon et honnête.

    YanıtlaSil