Ücretsiz Aids Testi Ücretsiz Aids Aşısı

14 Mayıs 2009 Perşembe

HIV / AIDS nedir?

HIV / AIDS nedir?

1985 yılında, bilim adamları ve Human Immunodeficiency Virus (HIV) ile keşfedilen bu ne yardımları cevap oldu soru. HIV bu kişiden kişiye kan, sperm, anne sütü ve vajinal sekresyonun gibi vücut sıvıları ve döviz üzerinden iletilen bir virus. Cinsel temas HIV / AIDS yayılmaya en yaygın yolu, aynı zamanda uyuşturucu veya doğum ve emzirme sırasında enjekte iğne paylaşımı tarafından gönderilen olabilir. Olarak HIV / AIDS üretir, ve vücudun hastalık ve enfeksiyona duyarlı olur, vücudun bağışıklık sistemine zarar verir. There is HIV infectio için bilinen bir tedavisi var
AIDS nedir?
Bağışıklık yetersizliği sendromu, veya AIDS alındı o HIV enfeksiyonu gelişmiş bir devlet açıklayan bir durumdur. AIDS, virüs, beyaz kan hücreleri (CD4 hücreleri) veya kanser veya enfeksiyon önemli kaybına neden ilerleme olduğu için bağışıklık sistemi zarar sonucu. Bu hastalıklar ve enfeksiyonlar için “AIDS çünkü AIDS ve başlama işareti” tanımlayan söyleniyor. HIV gibi, bu AIDS için bilinen bir tedavisi var.

HIV / AIDS – Daha Bir Hastalık Than
AIDS salgını ortaya çıkması kısa bir süre sonra, bu HIV kadar sadece bir hastalığı daha fazla olduğu belli oldu. Başka herhangi bir hastalık aksine, HIV sadece dokunursa bu hasta, ancak etkileri dünya üzerinde hemen hemen herkesin hayatını ve yaşıyor. Bir sabit bir grup bulmak için bir yol olarak, HIV salgını etkilenmez basılı olacaktır. Basitçe koymak, büyük olasılıkla zaman en önemli halk sağlığı sorunu vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder