Ücretsiz Aids Testi Ücretsiz Aids Aşısı

14 Mayıs 2009 Perşembe

HIV / AIDS tanısı nedir?


HIV erken tanının önemi fazla olamaz. İki artı HIV ve AIDS araştırma yıllarda olduğu önceki HIV, the prognozu ve uzun, sağlıklı yaşam ihtimalini iyi teşhis olduğunu kanıtladı. Peki nasıl HIV ve AIDS olan teşhis edilir?

Hiv Tanısı
HIV, tükürük veya yanak ve içerden hücreleri kullanarak kan kullanarak yapılabilir Diagnosing. Çünkü HIV gibi leke ve önyargıları taşır, büyük bir dikkatle de kimliğini korumak için test olarak alınır. Bu, iki şekilde yapılır:

* Gizli bir ücret karşılığında – Adınız test için bir bağlantı olacaktır test sonuçları gizli tutulur. Genellikle bir ücret bu testler için değerlendirildi ancak en sigorta planları ücreti olacak. Bu testler genellikle hastaneler, laboratuarlar, ve doktor ofisleri kullanılır.
Aids Tanısı
, Immune Deficiency Syndrome, veya AIDS alındı o HIV enfeksiyonu gelişmiş bir devlet açıklayan bir durumdur. AIDS, virüs, CD4 hücrelerinin önemli ölçüde kaybına neden böyle bir ölçüde bu vücudun bu hastalıklar ve enfeksiyonlar için risk altında olan bağışıklık sisteminin zayıflaması ilerleme vardır to be “AIDS-tanımlayan söyledi.” Bu hastalıklar ve AIDS enfeksiyonları olduğu söyleniyor-çünkü AIDS ve başlama işareti tanımlamak. Bir kişinin de AIDS ile kendi CD4 sayısı kan kübik milimetre başına 200 hücre altına düştüğünde tanısı ise, hangi düzeyde bağışıklık sistemi artık AIDS bir kişi koruyabilirsiniz-hastalıklar ve enfeksiyonlar belirleyici.

* Anonim ve Serbest – Testler de anonim olabilir, adınız anlamı test için hiç bağlantılı değildir. Bir rasgele tanımlayıcı rakamlar, harfler veya dilediğiniz herhangi bir sahte isim kullanarak yerine gerçek adı kullanılır. Sonuçlar, ancak gizli olduğunu bile birisi hata ile sonuç verir, bu durumda olan sonuca Bağlamaya. Bu testler genellikle ücretsizdir ve toplum sunulan HIV kuruluşları veya sağlık bölümleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder