Ücretsiz Aids Testi Ücretsiz Aids Aşısı

14 Mayıs 2009 Perşembe

Aids Virüsünü Anlamak


İki on yıl önce, AIDS tanısı genellikle ölüm yakında takip gerekecekti. AIDS virüsü kendi yolunu herkesin öldürülmesi oldu. Ancak HIV ilaçların geliştirilmesi sayesinde bugün insanlar artık AIDS den de HIV ile yaşayan ölüyor. HIV ile üretken, sağlıklı yaşam için, mümkün olduğunca bilgi edinmek gerekir hakkında hastalık; en az veya HIV temellerini anlamak da olduğu gibi bazı arama da HIV 101. Bilgi güç ve ondan daha HIV ile ilgili daha doğru vardır asla. Burada kolay cevap anlamak ile HIV biyoloji ile ilgili bazı genel sorular aşağıdadır.

Ne HIV nedir?
1985 yılında, bilim adamları, HIV virüsü keşfetti ve bu AIDS nedeni olduğu sonucuna vardı. Human Immunodeficiency Virus (HIV) bu kişiden kişiye kan, meni, vajinal sekresyonun veya anne sütü gibi vücut sıvıları ve döviz üzerinden iletilen bir virus. Vücut sıvıları için poz oluşabilir En yaygın yolu cinsel temas ancak HIV de bulaşmış kan maruz kalma ile nakli yoluyla iletilen olabilir aracılığıyla, çocuk için gebelik, doğum sırasında ilaç veya anneden enjekte için iğne paylaşımı ya da göğüs beslenme olduğunu.

HIV Zaman

Davranış En Risk için ne Exposes?

HIV ve AIDS aynı mı?
HIV ve AIDS aynı değildir. HIV ve bağışıklık sistemi enfeksiyonları ve hastalıklar olarak tanımlayan AIDS için riskli bir kişi yaparken zarar verir. Olan AIDS HIV ve sözleşmenin bir hastalıklar tanımlayan kişiler AIDS olduğu söyleniyor. Bir kişinin yıl AIDS kalmadan bulaşmış olabilir. HIV enfeksiyonu olması size AIDS anlamına gelmez.

Ne HIV ve AIDS arasındaki bağlantı nedir?

Ne AIDS hastalıkların tanımlanması misiniz?

Nasıl HIV çarpma geliyor?
Virüsün bağışıklık sistemi denir T-hücre hücre özel saldırıları vücudun Once inside. Virüs bu T-vermektedir için çoğaltmak için hücreleri ve başlar (DNA ve RNA), HIV protein enjekte bunları bulaşmasını. Olarak döngü kendini tekrarlar Yeni HIV virüsü başka T-hücre bozar.

HIV Yaşam Döngüsü

HIV Çoğaltma Anlamak

Nasıl HIV vücuda zarar gelir?
Olarak HIV üretir, T-hücreleri ve koruyucu olarak rolleri gerçekleştirmek için gerekli olan bağışıklık sisteminin bir parçası olarak mümkün hale zarar görebilir. Bu süreç devam ederse, vücudun bağışıklık sistemi ve HIV bulaşmış kişi bizi daha farklı enfeksiyonları bir skor maruz olur weakens tüm kişi hasta ve aşırı durumlarda yapma yeteneğine ölüme sebep olabilir. Bu fırsatçı enfeksiyonları zayıflayan bir bağışıklık sistemi, böylece adını fırsatçı yararlanın.

Bu Opportunistic Infections Hakkında Bilgiler

Virüs Durduruldu mi?
While there HIV için herhangi bir tedavisi var, bu ilaçlar da sağlık ve bağışıklık sisteminin işlevini korumaya yardımcı virüs çoğaltma ile kesintiye mevcuttur. Sağlıklı bir bağışıklık sistemi bu fırsatçı enfeksiyon ve AIDS hastalıkların tanımlanması defetmek edebiliyor.

Önemli Uyarı!
HIV ilaçları tamamen HIV vücuda kurtulmak değildir. İnsanlar hala diğerleri bile çok prezervatif şeklinde güvenli seks önlemleri HIV ilaçları alıyorsanız bulaştırmak bir her, vajinal, anal veya sözlü ile cinsel başvurun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder