Ücretsiz Aids Testi Ücretsiz Aids Aşısı

21 Haziran 2009 Pazar

Aileler ve Çocukları AIDS Hakkında nasıl konuşmalıdır?

İLETİŞİM NEDEN ÖNEMLİDİR?

Etkinliği birçok genç bluğ çağında erken başlar Cinsel. Yabancı ülkelerde 15 yaşındaki gençlerin% 37 bulundu cinsel birleştirmek görünüyor. Ülkemizde ise her ne kadar bu oran daha açık çocukların, ailelerin ve davranışları hakkında çok az bilgi daha az. Ayrıca bizi toplumda çocukları kimden fanatizm olduğunu.

Her üç milyon genç gençlerin dörtte biri (yaklaşık bir kombine) STD (Cinsel İletim Hastalıkları), bir cinsel yolla bulaşan hastalıklar yakalanmktadır denilmektedir seks var. En bu hastalıkların ortak Bel don ve ileri yaş daha genç insanlar tarafından görüldü bulunmaktadır.

Bakire kız çoğunun Aile bakire oğullarınında düşünüyorum ki. Ancak bu düşünce yanlış. Çünkü bu cinsel% 82'sinin hakkında çocuklarına düşmüş kişiler bu tip birleştirmek bulundu.

AİLE VE ÇOCUKLAR size konuşmak mı?

Ne yazık ki, yeterli değil. HIV-grup global gençlerin gelişimini değerlendirildi AIDS ve HIV ile ilgili çocuklu bir aile olarak kabul edilir yetersiz ya da hiç konuşmam ortaya çıktı nüfus etkiledi. Of course, how much information about AIDS to the family here has to keep in mind olduğuda too is an important element. Bazı anne-babalar çocuklara AIDS hakkında cinsel aktivite ile konuşuyorsun, ama hiçbiri gerekli ve cinsiyet güvenlik kabul etmez düşünüyorum.

Araştırmada, HIV önleme gençlerin, cinsel davranış,% 47 ve prezervatif ve% 73 düzenlenmesi 40% nasıl kullanılacağı hakkında yeterli bilgi yok. Zaman şaşırtıcı rakamlara göre ülkemizde bu değerler.

Genç aileleri ile cinsel sorunlar çoğu konuşmaya korkuyorsun. Bu davranış, çok doğaldır. Bu nedenle, bu tip bilgiler bir aile veya almak bir yakın arkadaşı danışabilirsiniz. Buda bir ilerleme ancak çoğu zaman neden olabilir yanlış bilgi almak için.

NE ailenin rolü nedir?

Aileler, ya da çocuğunuzun davranışı kısıtlamak Mayıs kontrol altında olabilir. Ama bu yeterli iletişim kurmak ya da bir örnek olarak olabilir gereğidir. Ilımlı davranış ailelerin Çocuklar, konu bu tür bir aile üyesi yerine konuşurken bir arkadaş gibi, çocuklar için başkalarının yerine bu tip hakkında aile seçmenizde yardımcı olacaktır konuşmak için hareket etme.

Böyle çocuklarına örneğin olarak Aile, veya konuşmak yerine kaçmaya seçerseniz, çocukların doğası üzerindeki değişiklikleri getirebilir. Bu, çocuğunuzun bir HIV / AIDS ve gelecekte önlenmesi tutumunuda etkileyecektir.

Çocuklarla Aile konuşmak bu tür konuşmaya veya korkuyorsun korkuyorsun. Kendi para birimi çocukları ile bazı aile içinde cinsel aktivite korkuyorsun değil. Aslında olursa olsun, ne tür bir ilişki, bu ilişkinin bu rota ve çocuk sırasında o tam olarak bilinen bir aile tarafından oluşabilir hastalıkları önlemek için önemlidir.

Erdem Ünal

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blog Arşivi