Ücretsiz Aids Testi Ücretsiz Aids Aşısı

25 Haziran 2009 Perşembe

Aids Nedir? AIDS ve Bilinmesi Gerekenler

AIDS nedir?

Vücudun bağışıklık sistemi çöküyor AIDS, bulaşıcı bir hastalık. Bu sistemin çöküşü ile AIDS hastaları sağlık sorunları bir dizi maruz kalacağı ölümcül olabilir. AIDS virüsü, HIV olarak bilinir oluşumuna sebep. HIV bu kişiye vücut girer, 'HIV' ya da 'HIV pozitif' bulaşmış denir. Bu kişiler tamamen sağlıklı görünebilir. Bu bireylerde hastalık belirtileri hiçbir görünüm başkalarına hastalık bulaşmış olmasıdır. Bu aşamada, sadece kan örneği hastalık bulaşmış olarak anlaşılır olabilir. HIV bulaşmış kişilerin genellikle 1-2 yıl olan hastalık belirtileri gösteriyor. Bazı insanlar 10 yıl içinde hastalık belirtileri bakın veya uzun bulabilirsiniz. Zatürre ve kanserin bazı türleri ile Hastalıkları hızlı kilo kaybı kendisi gösterebiliriz. Tedaviye ne kadar erken başlangıç olabilir hastanın hayat ise, daha uzun süre. Faydalı olmak için Bu nedenle, hatta uzman doktor kontrolü bu konuda olanları hastalık 'HIV pozitif' belirtileri gösteriyor.

HIV AIDS hastalığı tek yolu olarak bilinen bulaşmış olan virüs yakaladı. Bu virüs için iki yol bulaştırmak için ortaktır;

* AIDS hastaları veya, anal vajinal veya oral seks de virüsün taşıyıcıları, yol yapmak
* AIDS hastaları veya virüsün taşıyıcısı aynı enjektör iğnesi ile kullanmak için.

Genel olarak, doğum sırasında veya meme hamile kadınların virüsü taşıyıcısı dışında bu yollar-bebeğe süt boyunca beslenme alışkanlıkları bulaştıysa, virüsün bu kan veren kişi veya ürünler bazı enfeksiyon olduğunu tarafından üretilen kullanımı kan verilir görüldü. Kan yoluyla Enfeksiyon, hastalığın bilinen özellikle başlangıç 1985, daha önce sıkça görülüyordu.

Cinsel ile nasıl enfeksiyon

AIDS virüsü, HIV, erkek veya kadın erkek kadın ile korunmasız cinsel bulaşmış olabilir. Homoseksüel ilişkiler kadınlar arasındaki ilişkilerde homoseksüel erkekler arasında Enfeksiyon sık sık, daha hafif bulunmaktadır.

HIV, kanda, ya da vajina salgısında bulunur spermde. Vajina, Penis ya da ağzına bile çok görünür olmaları için küçük ise, yara ve yara olarak vücudun girebilirsiniz.

Cinsel ortak hastalığı yok görünür belirtiler HIV taşıyıcıları ile yeterli olarak bulaşmış değildir. Bu nedenle, cinsel ilişki farklı insanlarla kurulduğunda, daha olası hastalık virüsü yakalamak olacaktır.

Cinsel yolla virüs, doğru ve (prezervatif) prezervatif kapılmak sağlam karşı korumak için kullanılmalıdır.

Birden fazla kişi tarafından Batılı ülkeler, bir enfeksiyonun en yaygın yolu bir iğne ve şırınga kullanın. Özellikle, uyuşturucu bağımlıları, virüs enjektör iğnesi ile Şırıngayı başka biri onun tarafından kullanılıyor da bulaşmış bulaşmış. İnşaat Kullanılan veya kulak olarak Del Dogma iğne yolu da bulaşmış olabilir. Bu iğne her türlü kullanıldığında tahrip olması gerekir. Tek kullanımlık iğne ve risk elenirse.

HIV ve bebekler

AIDS virüsü (HIV) bu hamile kadınlar ya da hamile kadınlara HIV, doğum veya daha sonra bebek için enfeksiyon sırasında bulaşmış olduğu emzirmek değildir. Hamilelik döneminde ilaç kullanımı, bir bebek Azt bulaşma olasılığını azaltır.

HIV kapma açısından kim kalmak niyetinde Hamile kadınların bile, yıllar önce eğer en ufak bir şüphe varsa, hamile kalmadan önce kan testi yapmak için uygundur.

Kan nakli ve AIDS

Özellikle önce 1985 Düzgün ve ürünler bu tarihten önce üretilen kan nakli ya da kan hastalığı bilinen bulaşmış değildi. Bu dönemde sonra, HIV için her kan örneği gerekli koşulları, ancak bu enfekte olmuştur bazı aksaklık nedeniyle bu süre.

Olan söz konusu değilse, kişinin herhangi bir risk Kan bağışlar. Steril iğne imha kan alma ve kullanılan yalnızca bir kez kullanılmak üzere vardır.

Nasıl AIDS enfeksiyon?

AIDS korkusu olarak ortaya çıkan sonra, birçok kişi başladı. Özellikle AIDS virüsü (HIV) taşıyıcısı tavrı karşı alınacak başladı. Olarak bilmek akıllıca değil değerlendirildi Ancak, HIV, öksürük veya hapşırma ile gribi enfeksiyonları soğuk. Evde işyerinize veya toplu olarak enfekte olmayan arada için. Hatta yıkama için, telefon ile, çatal aynı tuvalet, cam kullanarak aynı giysileri giyiyor olmadan, kaşık yapar. Bu sivrisinek ısırıkları bir risk değildir. AIDS virüsü (HIV), sıtma ve sarı ateş gibi faktörler, sivrisinek ve tükrük bezi yaşamak değildir. Pire haşarelerle gibi Aynı şekilde bit de bulaşmış değil.

Bu sosyal öpüşme bir tehlike değildir. Bugüne kadar bile, böyle bir enfeksiyon cinsel istek, taşımak zor ile belirlenir değildir dudakları öpmeye riskleri oluşturmak olasıdır.

Sorunları mutlaka tam bilmiyorum

Hastalıklar çeşitli sohbet aldığınızdan beri ortak konuları haline geldi yayıldı. Herkes birbirine tavsiye etti. Ancak bilginin yarısı, bu bilmek değil hiçbir şey daha kötü olduğunu unutmayın. Kesinlikle çok bilmiyorum bir sorunun cevabı, yarım bilgi ile çevre saptırmak yoktur. Bu köşede bir çok sorunun cevabını bulabilirsiniz olabilir. Eğer kesme ve fikrini açık tutmak ve ekteki görebilirsiniz istiyorum.

Şimdi bazı sorular sık size bu konuda sorular ve cevap verecektir;

* AIDS hasta veya iş ya da okul varsa HIV taşıyıcıları bana Bunu yapmak bulaşmış var mı?
* No AIDS korunmasız cinsel ilişki, aynı şırınga veya HIV ile iğne kullanarak kan nakli ile bulaşmış. Ayrıca, HIV-bebekler için doğum veya meme sırasında anne bulaşmış beslemeli bulaşmış.

Günlük aktiviteler sırasında bulaşmış değildir.

Için virüslü kan bağış var? Hayır ne zaman size kan almak kan bağışı kan vermiyoruz. Iğne bu işlemi sırasında belirlenen ve kan, steril alarak ve kullanılan bir kez tahrip olması gereklidir.

Kan bana eski yıllarda, AIDS bulaşmış olabilir verildi?

Kesin bir şey söylemek değil miyim. Since 1980 yılının ikinci yarısında karar tüm kan yapılan analiz. Ayrıca, kan AIDS duyarlılık açısından insan ve risk şüpheli kişilerin kan can't get sorgulanıyor vermek bulaşmış bir risk. Ancak, hemen analizi ölümcül kanama için doktor karar kan nakli beklemeden yapılabilir. Benzer bir acil koşullar bu kan analiz değer verildi olun.

Tuvalete veya oturmak için bulaşmış günlük ev eşyalarının kullanabilirsiniz?

Alafranga tuvalet, kapı, telefon ele ve daire Hayır AIDS virüsü (HIV), virüsün para gibi günlük kullanım eşyalarının hayatta kalabilir.

Sivrisinek ve diğer böcekler bir ısırık ile enfekte olabilir?

No HIV, sivrisinek veya pire, bitleri tüm diğer haşarat altında hayatta kalmak değildir. Bu nedenle, kendi ısırığı hastalık bulaşmış değildir.

Için öpüşme ile Infected?

Sosyal öpüşme küstahlığında Öpüşmek, biz, cevap `hiçbir anlamı vardır. Şehvet ile, dudakları öpüşme, cevap `olabilir'dir anlamına da gelmektedir. AIDS virüsü (HIV), tükrükte küçük miktarlarda bulunur. Şimdiye kadar, sadece, dudakları veya bulabilirsiniz öpüşme sırasında oluşabilir ama virüslü saptanılmayan öpmeye, çatlaklar, virüsün doğrudan hastalığın yayılmasını mümkün kanalın durumunda ilgili sırasında sıfırdan uçuk yaralar veya uzun öpücük.

Için oral seks ile Infected?

Bulaşmış olabilir. Sperm ve HIV vajina salgı bulunabilir. Oral seks çok küçük çatlaklar ve yaralar bulunan virüslü kan ağızdaki karışık olabilir bulunabilir.

Anal seks mi AIDS bulaşmış?

If (HIV) enfeksiyonu riski AIDS virüsü ve taşlar olan homoseksüel (aynı cinsten), Whether ile heteroseksüel (karşı seks gibi) gibi anal seks ters tarafından kurulmuştur çok yüksek

Ve sadece enfeksiyon riskini in tersi seks ile normal bir cinsel ilişki bir hastalıktır?

Bir zamanlar, ben yalnızca veya homoseksüel ilişkiler bulaşmış iğne ile uyuşturucu kullanımı yoktur AIDS üzerine düşündüm. Vajinal şekilde bulaşmasına karşı cinsel ilişkileri ile. Hem erkek hem de kadınlar için enfeksiyon riski geçerlidir. Yani gibi erkeklere HIV bulaşmış kadınların, HIV taşıyıcıları kadınlara erkekler enfekte olabilir.

Cinsel ilişki (prezervatif) sürece sırasında Prezervatif olarak benim yakalamak hastalıkları değil, kullandıysanız?

Cinsel AIDS ve prezervatif kullanan diğer hastalıkların bulaşmasını önlemek için gösterilmiştir cinsel yolla birleştirir.

Eğer, gerekli vajinal veya anal veya oral seks, bu prezervatif doğru ihtiyacın her zaman kullanılır. Buna rağmen, cinsel yolla, bu kişi ile bir ilişki içine HIV taşıyan emin olmak için AIDS enfeksiyonu önlemek için kesin yolu.

Ne prezervatif kullanmak için doğru yolu nedir?

Aşağıdaki özellikleri, HIV ve cinsel ilişki ile hastalık durumunda büyük ölçüde korunmuş olabilir sayılırlar. Sadece erkek, kadın veya cinsel ortağın gereken prezervatif doğru kullanılır emin olun.

* Anal, oral veya vajinal şekilde, herhangi bir cinsel ilişki kullanılmalıdır yeni bir prezervatif.
Kondom kullanın, bu lateks yapılmış olması gerekir. Latex özellikle doğal zarının dışından kadar küçük gözenekleri ve görünür olan bu virüs geçirebiliriz kim görünmez yapılır.
Insan sıcak ortam * Özellikle ve bekliyoruz aşımına kullanmayın
* Penis sert prezervatif beklemek zor olur.
* Parçası sonu veya spermlerin toplanması, sonunda küçük bir alan. Tutun çıkışı varsa hava baloncuklar vardır.
* Kayganlaştıcı kullanmak için, su bazlı olanları tercih-istiyorum. Vazelin, bebek yağı, petrol ürünleri gibi kremler kaçının olarak. Yağlar ve lateks prezervatif ve erime neden olabilir.
Cinsel ilişki sırasında * Prezervatif Eğer gözyaşları hissediyorum, durdurulmuş ve hemen katıldı ve yeni bir kondom takmadan devam yoktur.
* Ejekülasyondan hemen sonra (boşalma), hala, sıkıştırma parçası ucu ile prezervatif, sperm ve sızma için engelleri kaldırmak penisin sertliği korumak.
* Hiçbir zaman, birden fazla prezervatif kullanmayın.

AIDS hastaları, cilt üstündeki noktalar vardır. Ben kişi veya lekeler olarak güvenli kabul edilebilir bir ilişki olacak?

Ve lekeler üzerinde No Cilt, bazı dönemlerde AIDS hastalığı bulunabilir.

Ancak, AIDS virüsü (HIV) henüz hastalık, bazen birkaç yıl insanlar bulabilirsiniz değildir. These people are not yet in patients, that's become infected.

Bazı arkadaşlarım, bazı vitaminler koruyucu olabilir doğum kontrol hapları kullanımı hakkında, bu doğrudur konuşuyorsun?

Kesinlikle hayır. Aslında, korkusu için doğum kontrol hapı kullanıcıları değil, kondom (prezervatif) seks kullanılabilir hamile olmak. Bu yönüyle bakıldığında, doğum kontrol hapı kullanıcıları riski daha fazla olduğu söyleniyor olabilir. Bazı gıdalar da ne vitamin ne de bu yönde herhangi bir koruyucu etkisidir.

Bu AIDS'den, sağ korur sünnet olmak söyleniyor?

Geç gün bir deneyin AIDS için yakalama neden daha az kararlı olduğu gibi sünnet vardır. Ancak, bu koruma bulaşmış olma tam bir olasılık değildir azaltılması.

Benim ilişki bir prezervatif kullanmadan bir süre önce, emin olmayan bir kişi,. Hastalıklar nasıl virüs kadar kamçı didn't emin olabilirim?

HIV testi için bir laboratuvar gitmek için tek yolu yapılır. Hemen hemen tüm tahlil laboratuar tıp bu testi yapabilirsiniz.

Bir şantajcı duyuyorum. Ben zaman ilaç zaman kan ürünleri kullanmak durumunda kalıyorsunuz. Bu ürünler de bu duydum riskini taşır. Eğer bulaşmış olabilir Merak ediyorum?

Kanda AIDS virüsü, kan ürünleri de elde olabilir. Özellikle daha önce 1985, daha fazla riski taşıyordu. 1978 ile hastalık kan ürünleri analiz edilecek her türlü görüldü olmuştur kuralın 1985 yıldır riskli bir dönem getirdi. Bu kez kan veya kan ürünleri soruşturma sırasında gereken HIV tahlil için kullanılmıştır.

Eğer HIV kapma için nasıl anlarım?

Ben size kan testi yapmak için birkaç kez ifade eğer başıboş var Eğer ciddi endişe şekilde HIV var. Eğer, HIV kan testi, eğer olumlu, bu virüs bulaşmış size gösterir. Için çok gizli Sakin dünya küs etmeyin. Ve bir doktor ile bir konuda uzman görüşü yakın veya daha iyi, AIDS merkezi bir iletişim. Sonraki bazı kesin olacak sizin ince ve durumunu olun. Adınız kesinlikle çevreye, dert etmeyin açık değildir. Bu fırsatı kaçırmayın Bazı ilaçlar, olumlu sonuçlar almak için olası erken dönemde kullanılan musunuz.

İnceleme hastalığı iletim yolları, çevreye zarar vermek değil deneyin. Çevrenizi insanlar endişelenmeyin, gereksiz korku, doğru bilgi sağlamak için bu şekilde, çünkü sosyal yönü.

Çevrenizi bilin

Ve enfeksiyonu önlemek için ne ayrıntılı olarak bunları yapmak zorundayız ve insanlar kendi ortamında bu gibi öğrenmek ve tekrar okumak gibi biliyor. Ne kadar bir ortamda bu konu hakkında bilinçli olarak, yaygın hastalıklar için, dolaylı olarak insan var, bu riski azaltır. Bu ve benzeri eşyalar bu çocuklar, özellikle ergenlik sırasında okumak için doğru bilgileri içerir. Bu cinsel ilişkileri hakkında bilgi varsa, bu yazı, neden çocuklardan uzak tutmak değil. Cinsellik çocukların, kendi arkadaş veya gizli erotik yayınlar habersizdir ve yalan öğrenmek gibi sorun cehalet, ciddi nedeniyle yerleştirin ve yanlış doğru kaynaktan bilgi edinmek gerekir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blog Arşivi