Ücretsiz Aids Testi Ücretsiz Aids Aşısı

26 Haziran 2009 Cuma

Aids Günü - 1 Aralık DÜNYA AIDS GÜNÜ

1 Aralık Dünya AIDS Günü ve ertesi gün bir hastalık olarak bir hafta iş. Giderek dünya ve 22. yüzyıl için önemli bir tehlike için ülkemizin döneminde 30 altına Afrika özellikle en az gelişmiş ülkelerde ortalama yaşam süresi ile dönüm muhtemelen ilk kez sorunları ciddi olarak ele edildi olduğunu.

Tüm kendi yüzyılda bu bakın bir salgın tanık vardır tarih boyunca. Amerika'dan Christopher Colombus Fransızca ordusu döndükten sonra bir salgın olarak yakalandı şehir Napoli'yi işgal. Fransız Hastaligi Napoliten da İtalyanlar Fransız hastalığın adını vermiştir. Aynı yıl, benzer bir salgın Kuzey Hindistan'da, suçlama başladı Hindular, Müslümanlar, Hindular ve Müslümanlar için bu kez görüldü. Ama çok kişi bu frengi Avrupa Colombus'un gemi ile varılan olduğunu söylüyorlar. Tarih boyunca frengi unsurlar ile been infected cehennem vardır. Ya bir hastalık zührevi oldu. Faktörler 20. yüzyılda beklenen bir mikrop belirleyin.

18. yüzyılda, tüberküloz, bir hastalık sınıf olarak tamamen aşağı bilinen görünür. 19. yüzyılda Yahudiler gibi genetik olduğu iddia bu hastalığa dayanıklı.

Bu Gut Hastalığı ve yüksek sınıf çıkmış bir bozulma olur. Bu Avrupa için Asya'da kolera ve veba bir hastalık oldu. Tamamen geri toplumda görülme oldu.


20. Sigara kanser için yüzyılın başından tarafından üretildi. Bu nedenle, bir hastalık gelen duman için toplumun kaynağı oldu. Hitler Kanserin Ari ırkı zedelemek için özellikle oluşturulmuş bir Hastalık safra olduğunu iddia etti.

AIDS 1980'lerde ortaya çıktı. Başlangıçta hastalığın bir tür olarak bilinen eşcinsel oldu. Afrika kökenli veya Haitililerdi. O bir suçlu cezası verilecek gerekir. Ancak Amerika ve Avrupa'daki hastalık veba, iş renk değiştirdi. Görev onlara tekrar düştü dünyanın kaydedin. Dünya Sağlık Örgütü AIDS ve Ocak 1999 için, HIV / AIDS gelen 'ne olursa olsun ülke, insan olmak, aşağılayıcı muamele ya da ayrımcılık göç değil sadece bile raporlar yayınlandı uygulanamayacağını belirtti seferber olmuştur. Hasta gençlerin yeni 6000 her gün ve bu yıl 2002 raporunda bu toplam 68 milyon yeni hasta beklendiği ifade oldu. Şu anda, dünyanın 40 milyon kişinin HIV (+) ve gelişmekte olan ülkelerde% 95inin kaynaklanıyor düşünülmektedir.
> yer değiştir


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blog Arşivi