Ücretsiz Aids Testi Ücretsiz Aids Aşısı

23 Haziran 2009 Salı

Aids nedir Aids ne demektir

AIDS, Acquired Immuno Deficiency Syndrome sözcüğü olarak ortaya çıkmıştır kısaltılır ve bağışıklık sistemi elde Sendromu Türkçe çevrildi olarak yetersizdir.

AIDS in the United States, 1981 yılında ortaya çıktı ilk. Hemen sonra keşif hızla yayıldı, erkek, çocuk, siyah, Latin, Asyalı, zengin, fakir beyaz da birçok kişinin ölümünden önce yol. Bu yapılmıştır 225.000 kişi AIDS öldü bugüne kadar. Bu sayı her 13 ila 15 ay iki katına çıktı.

AIDS için bir tedavi yöntemi olarak bilinen hala kesin vardır. Bu tehlikeli ve ölümcül AIDS virüsü korunmalıdır bu yayılmasını önlemek için uygulanabilecek tek yoldur. HIV, Human Immune Deficiency Virus, virüsün vücudun bağışıklık sistemi, AIDS tamamen vücut bağışıklık sistemi, bu hastalığın neden bu isim verilmiş olan virus. Virüs, bu bağışıklık sisteminin en hastalıklara karşı direnci insan vücudunda sağlar neutralized olduğunu. Vücudun bağışıklık sistemi, virüsler ve mikroplar tarafından çarpışma önce etkilenen değil kolay gelmek için deiğer hastalık başedebildiği için etkisiz olacaktır. Bu basit bir enefeksiyonun hatta ölümcül olmak için sebep olabilir. AIDS hastalarının bağışıklık sisteminin en basit bir yaşam veda enfeksiyonları nedeniyle etkisiz olacaktır Yarım, mağlup oldu.

İnsanlar, HIV virüsü bulaşmış bir kez vücudun artık bu virüs yok ya da herhangi bir vücuttan almak mümkün değildir. Ancak, virüs bir çok uyuşturucu etkileri önlemek amacıyla geliştirilmiştir. Birinci olan ve ençok Azt (Zidovudine) ilaç adıdır. Bu ilaç çoğaltılmasını virüs engeller. AIDS virüsünün etkisi belirtileri önlemek Azt görünür ve yaşamlarının bir parçası olarak, eğer hasta AIDS'li bir biçimde sağlar.

Bilim adamları AIDS etmektedirler ile savaşın diğer yollarını aramaya devam ediyor. Son yıllarda büyük ilerleme bu konuda ilerleme kaydedilmiştir. Testler AIDS aşı şu anki deneme aşamasında karşı korumak için. 1990 başından itibaren bu konuda başarılı sonuçlar kaydedilmektedir.

AIDS dokunma, öpüşme ve solunum yolu enfeksiyonları ile diğer iletişim bir hastalık değildir. Bu nedenle insanlara veya AIDS'li hastalarda yaklaşım değil toplum onları dışlamak ve gereksiz ve yanlış bir tutum. Hasta AIDS'li AIDS Çünkü dokunmadan veya sonraki çekimi ile mümkün değildir. Ayrıca, AIDS, tuvalet, the cam levha ve bulaşıcı özelliklerinden havuz veya evcil hayvan göstermez. Bu nedenle bu sorunun korkuyorsun veya çok aşırı endişe nedeni yanlış olmasıdır. Yol kavşağı AIDS'in, uyuşturucu kullanıcıları ve iğne paylaşımı cinsel ana çok düşük kirlenmesini, eğer kan aktarımı. Ne yazık ki, AIDS hastalığı daha doğmamış olan bir kadın hamile daha yakalandı virüslü olabilir.

Neden AIDS önce duydun değil mi? AIDS, 1981 yılında bir hastalık tarafından tanımlanmış oldu. Saat izlenen doktorlar yeterince bu başladı bu bilinmeyen hastalığı olarak bilinen AIDS'in. ABD'de 1981 yılında ilk AIDS'in 316 kişi tespit edildi AIDS hastalığı yakalanmış bulundu. Beş yıl sonra, 23000 durumlarda Ağustos 1986 yılında bildirilmiştir. 1990'lı yıllarda hastalığın büyük bir artış ve hızla Kept, sadece 60.000 ABD AIDS hastaları başında bulundu. Hükümet bu hızlı büyüme, bilim adamları, doktorlar ve bir alarm sinyali onları bu ciddi bir sorun olduğunu ilgilendi değildi.

AIDS'in gerçek kök bilinmemektedir. Çünkü AIDS yeni bir hastalık olduğu ileri. Hastalığın en güncel AIDS'in kök hakkında görüş Afrika olduğunu. Afrika'da Yeşil maymunlar bir virüs çok insan benzer tarafından AIDS virüsü yaygındır yapılır. Bilimsel virüsün maymunlar olarak organizmalar için doğal ortamda, mutasyon yoluyla yaşam sürdürmek için bulundu, tahminler ve son burdanda insan odaklıdır. Bu mutasyonlar çok nadir ve görüşler arasındadır.

Bir biyolojik silah olarak virüsün diğer görüntülemek talebi, ancak üretimi için uzun bir süre için devam eden araştırma etkisini sonuçlar ve nasıl laboratuvar dışında çıkarları tarafından insanlar için bir arama yaptı üzerine bulaşmış olmasıdır. Afrika yeşil maymunlar alanındaki lezzetli yiyecek çoğu görülebilir. Maymunlar insanlar arasında iyi Virüs ya da vücut için pişmiş değildir ve bu nedenle Mayıs gelen kesmek uydurmak için hazırlar. bulaşmış olabileceği gibi kullanışlı düşünülmektedir. Çünkü virüs en kan bulaşmış gibi önemli olarak bilinir. Hastalık bu enfekte olan ilk kişi oldu. Bu birleşme ve uyuşturucu kullanımı sonra, diğer insanlara cinsel hastalığı ve kan yayılmasını transferi sırasında. Afrika ülkelerinin çok bu görüşü mantıklı bir savunmadır. Bu olayların hiçbiri yarış ile ilgili değildir. O bir kişi değil, bütün insanlığa geliştirmek ve bu sorumluluğu paylaşmak için bize AIDS'in ve bu ölümcül virüsün yayılmasını önlemek için sorumlu sorumlu söylüyorlar unuttun mu olmamalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blog Arşivi